Cilet jemi

Brilant Rental Cars u krijua ne vitin 2017. Kompania më e re e makinave me qera në Sarande u krijua për të prezantuar standarde më të larta të shërbimit të klientit me çmimet më të ulëta të mundshme në tregun e makinave me qera, duke aplikuar platforma të rezervimit online në kohë reale.

SIGURIA: Të gjitha makinat e Brilant rental cars janë të pajisura me Airbag Front dhe Side, ABS, dhe Traction Control.

KOMFORTI: Të gjitha makinat Brilant rental cars janë të pajisura me Air Conditioning, Power Steering, Power Windows, dhe shumica kanë Power Pasqyra.

SIGURIMI: Të gjitha automjetet e Brilant rental cars mbulohen plotësisht nga kompania më e madhe e sigurimeve në Evropë Sigal uniqa group Austria.

Brilant Rental Cars ofron makinat me cmimet me te konkuruese ne sezonin e larte dhe ne ate te ulet, si edhe përdor disa nga modelet më të fundit dhe më të sigurta nga Toyota, Mercedes, BMW etj.

SHERBIMI JONE

Brilant Rental Cars punon vazhdimisht për të ofruar shërbim miqësor profesional për të gjithë klientët në mënyrë që të bëjë më të lehtë, më të shpejtë dhe më të mirë përvojën e makinave.

Shërbimi i Brilant Rental Cars është thelbi i kompanisë dhe thelbi i Brilant Rental Cars është ekipi entuziast i profesionistëve që vazhdimisht punojnë për të bërë të mundur gjithë kënaqësinë e klientit që është mbi të gjitha.

MISIONI JONE

Brilant Rental Cars konkuron në tregun e makinave me qera duke ofruar standardet më të larta të shërbimit me çmimet më të ulëta të mundshme në dispozicion.

Misioni jone është që të transformojë makinën me qera në një nga metodat më efikase të transportit në dispozicion të udhëtarëve sot. Filozofia e kompanise është që të bëjë një marrje me qera të një zgjidhjeje të lehtë në dispozicion të kujtdo në çdo kohë.